Du er her: Forside » Skønhed » Har du hørt om den populære Silver shampoo til blondt hår?

Har du hørt om den populære Silver shampoo til blondt hår?

Hej bloggen! Jeg har nogle nyheder, som jeg gerne vil dele med jer. Hvis du interesser dig for hår og hårprodukter, har du helt sikkert hørt om Silver shampoo. Personligt synes jeg hele tiden, at der kommer reklamer for det op på min Facebook og min Instagram-konto. Egentlig havde jeg ikke selv tænkt over så meget over det, for jeg er jo mørkhåret, og er derfor ikke i målgruppen for den her shampoo. Men her den anden dag var der en af mine veninder, der begyndte at snakke om den, mens vi sad og spiste frokost. Flere af mine andre veninder fulgte op og sagde, at det var noget af det bedste, de havde prøvet til blondt hår. Den har nemlig den egenskab, at den fjerner de gule toner i blondt hår, samtidig med at den plejer håret og gør det nemt at arbejde med.

Alle mine blonde veninder bruger Silver shampoo

Fordi der blev snakket så meget om den, besluttede en anden af mine veninder også at prøve shampooen. Og hun ringede til mig og var helt vild, fordi hun simpelthen syntes, at den var så god. Hun havde købt sin shampoo her, og den var kommet inden for kort tid. Allerede første gang hun prøvede den, synes hun, at det hjalp mod de gule toner, der ofte kommer i blondt hår, både når det er naturligt, og når det er farvet. Hun sendte mig også nogle billeder, der var taget lige efter, hvor jeg må indrømme, at jeg ikke helt kunne se forskellen. Men jeg mødtes med hende her i sidste uge, og der må jeg sige, at der virkelig var sket noget. Jeg er vild med blondt hår, men jeg har aldrig tænkt på at farve mit eget, fordi jeg simpelthen er for bange for, at det går galt og bliver helt gult at se til. Jeg synes, det er ret vildt, at man har udviklet en shampoo, der simpelthen kan fjerne de gule toner.

Min mor er også vild med den!

Som sagt er jeg selv mørkhåret, så jeg har ikke prøvet shampooen. Men da jeg læste om den på nettet forud for indlægget her, fandt jeg ud af, at den også er god til gråt hår. Derfor anbefalede jeg den til min mor, og hun er allerede helt vild med den. Den gør hendes hår både blødt og lækkert på en anden måde, end hun har prøvet det med nogen anden shampoo. Har du blondt hår, lyder Silver shampooen altså som noget, du skal prøve!