Du er her: Forside » Skønhed » Find din nye tandlæge i Hellerup

Find din nye tandlæge i Hellerup

At passe på sine tænder er en vigtig sag, da et godt gebis kan have indflydelse på ens selvtillid og velvære. Udover det, kan det blive en dyr affære hvis man venter for længe med at få rettet på en tandskade. Når det kommer til at vælge sin tandlæge, er der flere ting der kan have indflydelse – især pris og kvalitet. At vurdere netop pris og kvalitet af en tandlæge kan dog være en svær opgave, da det oftest først kommer til udtryk efter første besøg.

Da der er mange tandlæger i Hellerup kan det være svært at finde ud af hvem man skal vælge, men Frederik Upton Sjölins tandklinik er et godt bud og kan klart anbefales. Her bliver der tilbudt tandbehandlinger til fornuftige priser og af høj standard.

Frederick Upton Sjölins tandklinik er beliggende i Hellerup og tager lige nu imod nye patienter der mangler en tandlæge. Frederick Upton Sjölin har været tandlæge i Hellerup siden 1990 og sætter stor fokus på at yde høj service samt gode resultater. Han sætter altid patienten i centrum og forsøger at skabe en god atmosfære, som gør ens besøg til en behagelig oplevelse. Udover det, bliver der tilbudt alle former for tandbehandling, inklusiv tandkirurgi, kosmetiske forbedringer og paradentosebehandling. Med en kombination af at bruge det nyeste tandlægeudstyr (eks. laserteknologier og computerstyret bedøvelse) og manges års erfaring lover de en behagelig og smertefri tandbehandling. Tandlæge skræk er et problem for mange mennesker, hvilket er en af grundene til at personalet på tandklinikken gør deres ypperste for at man føler sig i trygge hænder og guider en gennem hele processen.

Tandlæge Frederick Upton Sjölins tandklinik kan findes på Lyngbyvejen 237, Hellerup og kan kontaktes over telefon, vedrørende booking eller eventuelle spørgsmål. Booking kan ligeledes gøres på deres hjemmeside tandklinikken.biz, hvor deres tlf. nr. selvfølelig også kan findes.

Gem