Du er her: Forside » behandling » Få behandlet dine åreknuder nemt og smertefrit

Få behandlet dine åreknuder nemt og smertefrit

Åreknuder er en almindelig lidelse, som findes hos 20-60% af befolkningen. De opstår ved, at veneklapperne holder op med at virke. Derved dannes der såkaldte åreknuder, der vil vise sig som synlige blå ”buler” under huden. Oftest er åreknuderne helt ufarlige og uden gener, men i sjældne tilfælde vil man kunne opleve hævelser, ømhed og træthed som følge af åreknuderne. Der er også en del, der gerne vil af med knuderne af kosmetiske årsager. Uanset grund kan man nemt og næsten smertefrit få behandlet sine åreknuder. Hos kirurgen.dk har vi mange års erfaring med effektiv og professionel behandling af netop åreknuder.

Hvordan foregår behandlingen?

Før i tiden behandlede man åreknuder med et kirurgisk indgreb, hvor man lukkede de syge vener, så blodet igen kunne flyde frit og finde nye veje. Takket være ny teknologi er det i dag muligt at udføre behandlingen ved hjælp af laser, hvilket giver mange fordele. Når man behandler med laser, kræver det nemlig kun et lille snit, hvilket betyder, at man undgår dannelsen af ar. Det medfører, at restitutionstiden er meget kort. Faktisk vil de fleste kunne gå på arbejde allerede dagen efter, at indgrebet er udført. Samtidig er det hurtigt og stort set smertefrit at få lukket sine årer ved hjælp af laser. Der er altså gode grunde til at vælge en professionel behandling med laser, hvis man ønsker at komme af med sine åreknuder.

Få behandlet dine åreknuder hos kirurgen.dk

Hos kirurgen.dk er de eksperter på området omkring åreknuder, da de i mange år har arbejdet med og behandlet dem. Deres ekspertise gør, at det er de rette at gå til, hvis man vil have behandlet sine åreknuder, hvad enten det er af kosmetiske eller fysiske årsager. Du kan læse mere om behandlingen af åreknuder på kirurgen.dk.