Du er her: Forside » Diverse » Argh! Jeg har helt glemt underholdning til mit bryllup

Argh! Jeg har helt glemt underholdning til mit bryllup

Mit bryllup er ikke mere end 8 måneder væk, og jeg glæder mig. Men det betyder også, at jeg allerede nu, er i gang med at planlægge og forberede, så alt kommer til at gå som smurt. Jeg har allerede fundet kirke, kjole, lokale og catering, og troede egentlig, at jeg havde fået gjort mig tanker om alt.

Men forleden spurgte min veninde mig så, om vi skal have underholdning til vores bryllup. Og det havde jeg faktisk slet ikke tænkt over. Jeg havde egentlig bare regnet med, at et musikanlæg måtte være nok. Men nu, hvor jeg har tygget lidt på det, er jeg begyndt at vende mig lidt til tanken om, at skulle have underholdning til brylluppet.

Hvilken underholdning skal jeg vælge til brylluppet?

Man kan jo faktisk godt sige, at det er familie og venner, der skal stå for de underholdende indslag til brylluppet, men siden vi er så reserverede i dagens Danmark, er dette bare ikke en garanti. Selv at arrangerer underholdning til bryllup kan vel derfor ikke skade?

Nu er jeg så nået til det store spørgsmålet! Hvilken slags underholdning til brylluppet, skal det så være? Et band eller måske en komiker?

Forleden faldt jeg over en gammel artikel i magasinet Bruden. Her havde de skrevet en artikel om en tryllekunstner, tricktyv og tankelæser, ved navn Sunny Cagara, der blandt andet laver underholdning til Bryllup.

Underholdning til bryllup? Tjek!

Sunny Cagara vakte min interesse! Det gjorde han først og fremmest, fordi han laver en blanding mellem tryllekunst og komik, hvilket letter stemning, men samtidig gør ham underholdende for både unge og gamle. Herudover kunne jeg læse mig til, at han er god til at involvere brudeparret, og få showet til at handle om dem. Han balancerer altså perfekt mellem det underholdende og det romantiske.

Min beslutning er vidst taget! Nu vil jeg smutte ind og booke ham som underholdning til mit bryllup.