Du er her: Forside » Diverse » Hvad er rudolf care produkter og hvad kan det gøre for dig?

Hvad er rudolf care produkter og hvad kan det gøre for dig?

Rudolph Care er en produktserie, som er fyldt med nærende og aktive ingredienser i allerhøjeste kvalitet til dig og din hud. Produktserien er bygget op om 5 økologiske olier, som er açai, oliven, jojoba, kokos og mandel. Produkterne er derfor unikt blødt og af en smidig tekstur takket være de økologiske olier, hvilket hjælper med at opbygge, nære og beskytte huden. I rudolph care produkter finder du kun de naturlige ingredienser og den gode kemi, som ikke ophober sig i kroppen, som virksomheden kan stå inde for.

Rudolph care går op i at skabe de bedste produkter, som lever op til deres certificeringers krav, fordi rudolph care er også fri for de 25 allergene parfumestoffer, som miljøstyrelsen og EU advarer forbrugerne imod. Alle virksomhedens produkter er fri for kemikalier, der er dokumenteret eller mistænkt for at være skadelige for dig og din krop. Deres Cleansing Milk og Eye Cream er designet til de sarte øjenomgivelser og er derfor helt fri for parfume. I de øvrige produkter er der tilsat en smule naturlig parfume.

Det vil sige, at rudolf care produkter er godt for dig og din hud. Den propper dig ikke med masse forskellige kemikalier, som ikke er godt for dig og som i sidste ende kan gøre stor skade. Du kan for eksempel blive allergisk af visse produkter, som indeholder mange kemikalier. Dette vil kunne give dig problemer resten af dit liv, hvilket ikke er rart. Men heldigvis findes der produkter, som ikke gør skade på dig eller din hud, såsom rudolph care produkter.

Dog er det gerne produkter, som indeholder parfume, som kan være skadeligt for dig og din hud. Disse parfumer kan være skadelige, fordi mange parfumer, hvis ikke de fleste, er fremstillet syntetisk. Dette betyder, at parfume, som dufter af rose eller andre blomster, aldrig har været i nærheden af en rose eller de andre blomster. Dette kan ofte være skadeligt for din hud og ikke godt for dig, da du kan udvikle allergi. Dog er der én god ting ved at fremstille syntetisk parfumer, da der 100 % kontrol over stoffet og derfor alle indholdsstofferne kendes i det færdige produkt. Fremstillingsprocessen og kemien bag denne er dog oftest uforenelig med de metoder, der kan godkendes til fremstilling af økologiske produkter.

Hvad gør rudolph care produkter for at leve op til de høje krav?

I Rudolph Care produkter har de valgt at anvende naturlig parfume, der er fremstillet ud fra naturlige olier uden syntetiske indholdsstoffer. Det vil sige, at hvis en parfume dufter af vanilje, er det altså fordi, der er udtræk af rigtig vanilje i produktet. Den naturlige parfume bliver fremstillet med stor omhu og under omstændigheder, der ikke belaster miljøet. Derfor er naturlig parfume også langt dyrere at fremstille end traditionelle parfumer. Der medfølger et allergene certifikat til alle naturlige parfumer. Vi har valgt en naturlig parfume, der er helt fri for de 26 allergene parfumestoffer, Miljøministeriet og EU anbefaler, at man undgår.