Du er her: Forside » behandling » En behandling med Botox kan betyde et bedre selvværd

En behandling med Botox kan betyde et bedre selvværd

Jeg har altid elsket at være i solen. Lige fra jeg var en lille pige, hvor jeg altid kunne findes legende udenfor – og det var faktisk uanset vejret. Senere da jeg blev teenager, nød jeg virkelig at ligge i solen og læse bøger, lave lektier eller bare at solbade. Og når tiden var til det, kunne jeg ligge i timevis og bare solbade. Jo ældre jeg blev jo mere afhængig, blev jeg af solen, og jeg gik meget op i hele tiden at være solbrun – uanset årstid. Så da det begyndte at skyde op med solcentre med kunstigt solarium i Danmark i start 90’erne, blev jeg hurtigt en vældig aktiv kunde. Det man i dag kalder en vaskeægte poletneger. Derudover har jeg tilbage i 80’erne brugt Nivea creme, når jeg solbadede. Det skulle eftersigende tiltrække solens stråler på huden, så jeg hurtigere kunne blive brun. Jeg har altid været en rigtig smuk pige i mine unge dage. Slank og med langt lyst hår og blå øjne. Men på grund af mit ariske udseende er jeg også født med en forholdsvis sart hud. Summe summarum er at alt den her solbadning og ja – afhængighed – af soldyrkning, som jeg har haft, har resulteret i, at jeg nu i en alder af 50 år ser meget ældre ud, end jeg egentlig er. Særligt fordi den megen sol har sat sine spor i ansigtet og på halsen i form af rynker. Jeg har længe tænkt, at rynker blot er en naturlig del af det at blive ældre, og at det rent faktisk ser både sødt og klædeligt ud med rynker i ansigtet til ældre mennesker. Men jeg synes bare, at jeg har for mange rynker og ikke kun små smilerynker ved mundvigen og øjnene. Jeg har derfor besluttet at få fyldt nogle af mine værste og mest synlige rynker ud med Botox.

Nygart Privathospital er erfarne, når det kommet til behandling med Botox

Efter min beslutning om at få Botox kontaktede jeg Nygart Privathospital, som har mange års erfaring med behandlinger med Botox og andre kosmetiske operationer. Derudover råder Nygart Privathospital over alle effektive metoder til reduktion af rynker og jeg havde derfor stor tiltro til, at Nygart Privathospital kunne give mig den bedst mulige behandling med Botox og mest objektive rådgivning og hjælp både inden, under og efter min Botox-injektion. Vi havde en længere detaljeret samtale om mine ønsker og behov, forventninger og mål som endte ud i en optegning af, hvor mine rynker i ansigtet skulle udglattes. Sammen har vi afslutningsvist lagt en helhedsorienteret plan for mit behandlingsforløb.

Blandt andet har jeg flere rynker i panden, som højst sandsynlig er forårsaget af en blanding af solskader og bekymringer i gennem livet. Jeg har flere rynker i panden, men til gengæld er de ikke særlig dybe. Her har Nygart Privathospital oplyst mig om, at en regelmæssig behandling med Botox med stor sandsynlighed med tiden kan give mig en fuldstændig udglatning af mine panderynker. Med en regelmæssig behandling med Botox bliver musklerne, som ufrivilligt folder huden i panden, nemlig forhindret i at trække sig sammen, hvorved huden ved panden automatisk glattes ud. Yderligere informationer vedrørende behandling af rynker i panden med Botox er, at den fulde effekt ses ca. to uger efter den første behandling men tegn på udglatning kan allerede spores dagen eller den kommende uge efter. Virkningen af en Botox behandling varer i gennemsnit fire måneder.

Botox i panden kan forhindre spændingshovedpine

Og til bonusinfo: En ekstra gevinst, der faktisk kan være ved at få Botox i panden, er, at flere der lider af spændingshovedpine, rent faktisk oplever, at hovedpinen forsvinder. Denne positive bivirkning forskes der i for tiden.

Derudover har jeg fået en del rynker på min hals og også slap hud. Her informerer Nygart Privathospital mig om, at det bedste og mest effektfulde resultat, der mindsker rynker og slap hud mest, behandles med et kirurgisk halsløft i en kombination af, at hele underansigtet løftes. Men jeg er endnu ikke nået dertil, hvor jeg ønsker at få lavet et så omfattende indgreb. Derimod tror jeg på, at en behandling med Botox vil kunne hjælpe meget på at mindske rynkerne på halsen.

Botox kan få dig til at se yngre og friskere ud

Her efter min behandling med Botox er jeg meget tilfreds med resultatet. Jeg har stadig en del synlige rynker men de værste og dem jeg har været mest kede af, er blevet udglattet. Efter min egen mening er der sket store ændringer i mit ansigt og på min hals til det gode. Jeg ser pludselig væsentlig yngre ud og meget mere frisk efter min behandling med Botox. Og det er der også andre, der har bemærket. Faktisk har jeg kun fået positiv feedback efter min behandling med Botox og det har bevirket at mit humør og mit eget selvværd er blevet betydeligt bedre. Da et godt udseende spiller en vigtig rolle i vores moderne samfund i dag og hænger sammen med, at andre opfatter dig som succesfuld og kvalitetsbevidst for det større og større betydning at holde sig i form og forblive ung. Det kan en behandling med Botox helt sikkert hjælpe med. Samtidig er Botox, sammenlignet med andre kosmetiske operationer, ikke en særlig kompleks behandling. Og med de rette mængder Botox og uden man overdriver brugen af Botox, går det ikke ind og går ud over ansigtsmimikken. Du vil stadig kunne bruge dine ansigtsmuskler, som du normalt gør.

Ovenstående historie er fiktiv men stadig et godt eksempel på, hvordan en behandling med Botox kan give dig et bedre selvbillede. Selvom man måske har været hård ved sig selv og sin hud, som i tilfældet med soldyrkeren ovenfor, skal alle have en mulighed for at kunne rette op på de resultater, der kommer som følge af det.

På Nygart Privathospital tilbydes der behandling med Botox og hver eneste gang en patient har et ønske om at få en Botox behandling bliver der lavet en detaljeret forundersøgelse og forventningsafstemning kirurg og patient i mellem. Hvis du er interesseret i en behandling med Botox for eksempel fordi du vil mindske rynker eller behandles for sved, kan du finde de nødvendige detaljer på Nygart Privathospitals hjemmeside.