Du er her: Forside » Hudpleje » Den bedste håndcreme er fra Raunsborg Nordic

Den bedste håndcreme er fra Raunsborg Nordic

raunsborg nordic håndcreme

Kender du det danske hudpleje mærke Raunsborg Nordic? Hvis ikke, så er det på tide, og et af de første produkter, du bør prøve er den håndcreme, som Raunsborg Nordic står bag. Bag Raunsborg Nordic og den famøse håndcreme står den danske kendis og modeekspert Jim Lyngvild.

Jim Lyngvild er et kendt navn inden for mode og skønhedsverdenen, og efter at have drømt om at sætte sin egen skønhedslinje i verden i et par år, skete det endelig. Jim Lyngvild fokuserer med sit brand Raunsborg Nordic på alle de smukke blomster, planter og urter fra den nordiske flora, hvilket også er udgangspunktet for den så populære håndcreme, som alle snakker om.

Raunsborg Nordic håndcreme

Det er ikke hvilken som helst håndcreme, Jim Lyngvild og Raunsborg Nordic står bag. Faktisk er denne håndcreme fra Raunsborg Nordic en af de mest omtalte håndcremer på det danske marked, og én som rigtigt mange inde for skønheds og mode verdenen snakker om. Og det er der en grund til.

Med Raunsborg Nordic håndcreme får du en særdeles effektiv, lækker og blødgørende håndcreme, der er kendt for at trænge hurtigt ind i huden uden hverken at fedte eller irritere på nogen måde. Derudover har denne håndvcre,e fra Raunsborg Nordic en lækker og indbydende duft af birk.

Det som Raunsborg Nordics håndcreme, og produkter i al almindelighed, er kendt for, er kombinationen af de skønne planter og blomster fra den nordiske flora. I denne håndcreme fra Raunsborg Nordic er det kombinationen af lind og vegetabilsk squalane, der tilfører både fugt og beskyttelse sammen med agurkeekstrakterne, der medvirker til at opretholde hudens fugtbalance al den tid, du har den på. Raunsborg Nordics håndcreme er særdeles drøj og kan uden problemer bruges hver dag – og også gerne flere gange dagligt, hvis du vil undgå tørre hænder og dagligt ønsker at tilføre fugt til din hud.

Kan Raunsborg Nordic håndcreme bruges på resten af kroppen?

Har du først prøvet at bruge den lækre håndcreme fra af Raunsborg Nordic, vil du højst sandsynligt blive fristet til at smøre resten af kroppen ind i den lækre creme. Der er absolut heller intet problem i at smøre kroppen ind i den lækre håndcreme fra af Raunsborg Nordic, men da den er udviklet til hænderne skal du blot være opmærksom på, at det er en forholdsvist fed creme, hvorfor det måske også er værd at overveje, om ikke der er andre lækre produkter fra af Raunsborg Nordic, der bedre kunne stille dine behov.

For eksempel har af Raunsborg Nordic, udover gode håndcremer, også en række forskellige body lotions, som du kan forkæle din krop med. Af de mest populære body lotions fra Raunsborg Nordic er deres opstrammende body lotion, der blandt andet indeholder radiseolie, der trænger hurtigt ind i huden og som er god til at holde på fugten. På grund af Raunsborg Nordic bodylotions indhold af padderok vil du opleve en opstrammende effekt, når du bruger den på din krop. Paderokken sørger ydermere for at din hud selv producerer både collagen og elastin.  Lige som Raunsborg Nordic håndcreme, indeholder Raunsborg body lotion også squalance, hvilket er særlig rig på antioxidanter og som kun bidrager med gode egenskaber til din hud.

Ved at bruge body lotionen fra Raunsborg Nordic vil du, lige som med deres håndcreme, få en følelse af selvforkælelse, hver gang du bruger den. Med denne body lotion fra Raunsborg Nordic vil du kunne føle dig ren, velduftende og blød. En anden god ting ved Raunsborg Nordics produkter generelt er, at du kan bruge de, flere gange dagligt uden at opleve, at det fedter.

Værd at vide om Raunsborg Nordic

Er du blevet nysgerrig omkring hvad mærket bag den famøse håndcreme Raunsborg Nordic er for et brand, så læs videre her. Raunsborg Nordic består af en bred palet af hudpleje produkter til både mænd og kvinder, der går op i hudpleje af den naturlige genre. Samtlige hudpleje produkter fra Raunsborg Nordic er baseret på naturlige ingredienser, der alle kan findes i den nordiske flora. Og med flora mener vi blomster, urter og planter, der alle tilfører produkterne, for eksempel håndcremen, fra Raunsborg Nordic en så høj kvalitet, at det er videnskabeligt bevist, at de har en positiv effekt på huden.

Udover Jim Lyngvild står også Plum A/S bag Raunsborg Nordic, der har mere end 45 års erfaring med at producere hudplejeprodukter. Sammen gør de Raunsborg Nordic til et af de mest populære, betalelige og naturlige skønhedsbrands i Norden. Målet for Raunsborg Nordic, om det handler om deres håndcreme eller andre hudpleje produkter, er, at forenkle skønhedsritualer og tage udgangspunkt i den skønne nordiske natur.

Find anden hudpleje her.